• Svježe
Krofaue vežbanje tipova za nokte Art Treneri trening Ručni alat Fleksibilan savizni pokretni lažni manekin lijevo ručno alat za manikuru (različite veličine ruke)

Krofaue vežbanje tipova za nokte Art Treneri trening Ručni alat Fleksibilan savizni pokretni lažni manekin lijevo ručno alat za manikuru

Rating 
KM 6.00

Roba
U trgovini

Ruka akrilne prakse je za višekratnu i pogodnu za akril, gel, zamotavanje, vrhove noktiju umjetno dizajn i akrilne nokte. 22.8cm * 7,5cm sa prosjekom ruke žena. (Imajte na umu da je veličina lijeve i desne ruke različite, molimo potvrdite prije kupovine.). Sjajan kvalitetan set od 2 lažna ruka, pokretna ruka za nokte za vježbanje sa savjetima za nokte umjetnost. Prsti su fleksibilni i mogu se saviti na bilo koji položaj kao što želite. Praktičan način da brzo povećate svoje vještine tehničara za nokte. Napravite da se osjećate praksom sa pravom rukom, jednostavna za vježbanje tehnologije slikanje noktiju. Lažni savjeti za nokte mogu se čvrsto umetnuti u prste bez ili s ljepilom, tada možete dizajnirati i obojiti savjete za nokte umjetnine uzorke na savjetima za nokte. Savršena alat za ruke za nokte za obavljanje vaših zadivljujućih dizajna noktiju, za savjete za nokte umjetnosti, nastavni ili salonski umjetnici koriste. Jednostavno pričvrstite lažne nokte. Flesibilni i za višekratni prsti, savijeni na bilo koji položaj kao što želite, jednostavan za praksu slikanja noktima. Pogodno za praksu noktiju, trening za manikuru, komplet za treniranje noktiju, akrilni set za nokte, zaslon za manikuru. Savršeno za početnike manikure ili profesionalne umjetnike sa salona za nokte koriste. Korak 1 : Zalijepite dvostruke naljepnice za manikuru ili pastu noktiju na lažnim prstima. Korak 2 : Popravite lažni vrh noktiju na noktima. Korak 3 : Poljski nokti, obojite svoje omiljene boje ili obojite razne dizajne noktiju. Tokom procesa možete se saviti na bilo koji položaj na volji i neće se automatski odbiti, čineći prakse noktiju pogodnije i lakše. Idealan je alat za manikir dizajniran za početnike u noktiju!

Karakteristike proizvoda

Material:
Hard Rubber

Srodni proizvodi