• Svježe
AmorArc 12oz šolje za kafu, keramičke šolje za kafu set od 6 za muškarca, ženu, tatu, mamu, moderne šolje za kafu sa ručkom za Latte/kapućino/mleko/kakao. Mašina za suđe & amp;mikrovalna sigurna, Bijelo-reaktivna glazura

AmorArc 12oz šolje za kafu, keramičke šolje za kafu set od 6 za muškarca, ženu, tatu, mamu, moderne šolje za kafu sa ručkom za Latte/kapućino/mleko/kakao.

Rating 
KM 16.48

Roba
U trgovini

Zdrava i odlična vrijednost : zdrava i odlična vrijednost : ove šolje su izrađene od ekološke gline i peku se na visokim temperaturama kako bi se osiguralo da ne sadrže štetne materije kao što su olovo i kadmijum. To znači da možete bezbedno uživati u pićima bez brige da li će vam toksini iscuriti u hranu. napredni napredak paljenja čini ga čvrstim, izdržljivim i otpornim na čipove za dugu upotrebu. Savršena veličina i količina : svaka šolja sadrži 12oz vašeg omiljenog pića, što je čini savršenom veličinom za vašu jutarnju kafu ili popodnevni čaj. A sa kompletom od 6 šoljica, imaćete dovoljno za celu porodicu ili za zabavu gostiju. Jedinstveni dizajn : Naše šolje imaju ručno završenu reaktivnu glazuru koja stvara predivan, jedinstven izgled. Varijacije boja dodaju šarmu i karakteru svakog komada, čineći ih zadivljujućim dodatkom bilo kojoj kuhinji ili blagovaonici. Lako se čisti i koristi : ove šolje se mogu prati u mašini za sudove i u mikrotalasnoj pećnici, što ih čini pogodnim izborom za zauzeta domaćinstva. Sjajna glazura na unutrašnjoj strani svake šolje takođe pomaže u sprečavanju lepljenja mrlja od kafe, tako da možete uživati u piću bez ikakvih problema. Odlična ideja za poklon : upakovane u dobro upakovanu kutiju, naše šolje čine promišljen i praktičan poklon za rođendane, praznike ili posebne prilike. Bilo da ih dajete na poklon ili ih čuvate za sebe, ove šolje će sigurno zadovoljiti. U Amorarcu smo svi u tome da vam učinimo život boljim sa našim sjajnim izborom kuhinjskih stvari. Imamo tanjire, činije i šolje koje će učiniti da vaš dom izgleda nevjerovatno, a vaši obroci su još bolji. Vjerujte nam, naši proizvodi su prava stvar-oni nisu samo stilski već su i napravljeni da traju. Dakle, ako želite da nadogradite svoju kuhinju i trpezariju sa nekom vrhunskom opremom, Amor Arc je pravi način. Ove šolje su napravljene od vrhunske keramike i imaju glatku glazuru koja sprečava mrlje od kafe, što ih čini lakim za čišćenje. Takođe ne sadrže olovo i kadmijum, osiguravajući da štetne supstance ne iscure u vaša pića ili hranu. Šolje su i čvrste i otporne na čipove, zahvaljujući upotrebi razgradive gline koja se peče na 2200℉ tokom 8 sati. Njihov moderan i moderan dizajn biće odličan dodatak svakom domu ili kancelariji, a savršeni su za svakodnevnu upotrebu ili kao poklon za voljenu osobu.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi