• Svježe
Greda za mljevenje, yg8 Legurna brusilica za burr alat Wide Aplikacija Vatrogasna vatrogasna oblika HX1232 za urezivanje za obradu

Greda za mljevenje, yg8 Legurna brusilica za burr alat Wide Aplikacija Vatrogasna vatrogasna oblika HX1232 za urezivanje za obradu

Rating 
KM 3.33

Roba
U trgovini

Glava za mljevenje : Dvostruko rezano brusilice u obliku plamena može se koristiti za efikasno metalno preklopljenje i utora. Praktična upotreba : omogućava primjenu u industrijskim sektorima kao što su strojevi, zrakoplov, automobilski, brod i tako dalje. Bolji dizajn : promjer osovine je 6 mm, promjer rezača je 12 mm, a dužina sečiva je 32 mm, vrlo korisna. Dobar materijal : Prošlo je kroz toplotnu obradu, visokokvalitetni YG8 cementirani karbid ima odličnu izdržljivost. Jednostavniji radi : siguran i jednostavan rad može u velikoj mjeri smanjiti rad kao i poboljšanje radnog okruženja. Glava za mljevenje : Dvostruko rezano brusilice u obliku plamena može se koristiti za efikasno metalno preklopljenje i utora. Praktična upotreba : omogućava primjenu u industrijskim sektorima kao što su strojevi, zrakoplov, automobilski, brod i tako dalje. Bolji dizajn : promjer osovine je 6 mm, promjer rezača je 12 mm, a dužina sečiva je 32 mm, vrlo korisna. Dobar materijal : Prošlo je kroz toplotnu obradu, visokokvalitetni YG8 cementirani karbid ima odličnu izdržljivost. Jednostavniji radi : siguran i jednostavan rad može u velikoj mjeri smanjiti rad kao i poboljšanje radnog okruženja. Značajka : 1. GLAVNA GLAVA : Dvostruko rezano brusilice u obliku plamena može se koristiti za efikasno metalno preklopljenje i žljebovi.2. Praktična upotreba : Omogućuje primjenu u industrijskim sektorima kao što su mašine, zrakoplovstvo, automobil, brod i tako dalje. Bolji dizajn : prečnik osovine je 6 mm, promjer rezača je 12 mm, a dužina sečiva je 32 mm, vrlo korisna.4. Dobar materijal : Prošlo je kroz toplotnu obradu, visokokvalitetni G YG8 cementirani karbid ima odličnu izdržljivost.5. Jednostavniji radovi : siguran i jednostavan rad može u velikoj mjeri smanjiti rad kao i poboljšanje radnog okruženja. Specifikacija : TIP Artikl : YG8 Bitproduct Model : HX1232 SLot Tip : Dvostruki reznik Oblik : požar Flagnecuter prečnik prečnik : cca. Promjer 6 mm / 0.24 sekundi : cca. 12mm / 0,47 In Blade Dužina : cca. 32mm / 1.26 Inaplikacija : Koristi se u industrijskim sektorima kao što su mehanizacija, zrakoplovna, automobilska, brod, hemikalija, zanatstvo itd. Lista paketa : 1 x Brušenje Bitnote : 1. Kad se datoteka cementirane karbidne koristi na pneumatskim ili električnim alatima, brzina je uglavnom 6000-40000rpm, a alat mora biti stegnut.2. Smjer rezanja treba ravnomjerno kretati s desne na lijevo, a povratno rezanje se ne može izvesti kao korištenje brusnog kotača; Budite oprezni da ne koristite pretjeranu silu (pritisak uglavnom ne prelazi 4 kg).

Karakteristike proizvoda

Item Type:
Grinding Bit
Product Material:
YG8 Alloy
Product Model:
HX1232
Slot Type:
Double Cut
Cutter Shape:
Fire Flame
Cutter Shank Diameter:
Approx. 6mm / 0.24in
Cutter Diameter:
Approx. 12mm / 0.47in
Blade Length:
Approx. 32mm / 1.26in
Application:
Used in industrial sectors such as machinery, aviation, automotive, ship, chemical, craftsmanship, etc. 
Package List:
1 x Grinding Bit:
Note:
1. When the cemented carbide file is used on pneumatic or electric tools, the speed is generally 6000‑40000rpm, and the tool must be clamped.:
2. The cutting direction should move evenly from right to left, and reciprocating cutting cannot be performed like using a grinding wheel; be careful not to use excessive force (the pressure generally does not exceed 4 kg). :

Srodni proizvodi