• Svježe
California Dreams I Pastel, Joyride Domaći dekor, Znak drveta, 5 X5 Prikazani, polica ili zid, umjetnik dizajniran kućni dekor.

California Dreams I Pastel, Joyride Domaći dekor, Znak drveta, 5 X5 Prikazani, polica ili zid, umjetnik dizajniran kućni dekor.

Rating 
KM 1.67

Roba
U trgovini

Znak blokade drveta mjeri 5 x 5 x 1,5 inča. Savršena veličina za policu, stol ili visi na zidu. Hajde da se suočimo sa tim, svi imamo svoj stil. Samo napred i izrazi! Uređivanje bez napora - lako se isključivati ​​da odgovara raspoloženju ili sezoni. Odlična ideja za poklon za : domaćica, rođendan, praznici, teške vrste molim. Štampano i pakirano pažljivo u SAD-u. Znak blokade drveta mjeri 5 x 5 x 1,5 inča. Savršena veličina za policu, stol ili visi na zidu. Hajde da se suočimo sa tim, svi imamo svoj stil. Samo napred i izrazi! Uređivanje bez napora - lako se isključivati ​​da odgovara raspoloženju ili sezoni. Odlična ideja za poklon za : domaćica, rođendan, praznici, teške vrste molim. Štampano i pakirano pažljivo u SAD-u. Ovi drveni znakovi postavljaju bilo koju postavku! Ne zahtijevaju hardver, a u šupljeg stražnjeg dizajna posebno se stoji na sebi ili se može objesiti na zidu. Savršeno za stolove, mantelove, šaltere ili police. Prekrasna tekstura drva i živosti tinte su sjajno uparivanje. Naše ekološki prihvatljivo, testica na bazi vode pruža prekrasnu boju i dimenziju, a svi naši drveni blokovi izrađeni su od srednje vlakna komprimiranog drveta. Štampano i pakirano u SAD-u. Izrazi se!.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi