• Svježe
Pink Koala slatka velika korpa za veš korpa torbe sklopiva šareni cvijet vodootporna torba za veš kanta za pranje sa ručkama lako skladištenje za kupatilo dnevni boravak,Organizator igračaka

Pink Koala slatka velika korpa za veš korpa torbe sklopiva šareni cvijet vodootporna torba za veš kanta za pranje sa ručkama lako

Rating 
KM 6.75

Roba
U trgovini

Unapređeni kapacitet : 17.3 "H x 16.5" d inča. dovoljan kapacitet za skladištenje porodične prljave odeće, svakodnevnu upotrebu za čuvanje dečijih igračaka, grickalica i sitnica itd. Vodootporni materijal : kanta za veš je napravljena od izdržljive dvoslojne tkanine sa vodootpornim premazom unutra, tako da se mokra odeća takođe može staviti u korpe za veš. Ne brinite o stavljanju u kupatilo biće mokro. Sklopivi dizajn : korpa za skladištenje se može preklopiti, ne zauzima prostor, lagana i prenosiva.Pogodno skladište za putovanje u pokretu,kada ne koristite, i uštedite prostor.Odlično za porodice i studente. Multifunkcionalno : korpa za veš je pogodna za čuvanje oprane ili neoprane prljave odeće, kao i za čuvanje igračaka, knjiga i drugih proizvoda za domaćinstvo u dečijoj sobi. Takođe je veoma pogodan za jaslice, porodice, kancelarije, ormare, spavaće sobe, kupatila, univerzitetske spavaonice i druga mesta. Održavajte mjesto čistim i urednim!. Praktična ručka : korpa za prljavu odjeću s obje strane promišljenog dizajna ručnog pojasa, laka za nošenje predmeta. Drška je čvrsta i pouzdana i ne pada. Specifikacija : materijal : Oksfordska tkanina veličina materijala : 17, 3x16, 5 inča (44 X42cm) Veličina pakovanja : 27,0×27,0×2,0 CMP Sadržaj pakovanja : 1 x korpa za veš funkcija : naša korpa za veš je napravljena od izdržljive tkanine visoke gustine čini da korpa za veš dobro stoji kada se ne koristi. Ova tkanina dobro djeluje za izlaganje modnih uzoraka. Tkanina za korpu za veš može se presaviti kako bi se uštedio prostor. Deblja tkanina sa PVC slojem, vodootporna i izdržljiva, trajaće godinama čak i uz čestu upotrebu. Velika korpa za veš pruža dovoljno prostora za odlaganje vaše odeće, posteljine i peškira. Pametan dizajn ručke koji pruža udoban i siguran stisak kada nosite odjeću; dovoljno je lagan da vas neće iznevjeriti čak ni sa punim opterećenjem.Korpa za veš je veoma raznovrsna, ne samo da se može koristiti za odlaganje odeće, igračaka, već se može staviti i u dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo, balkon, kancelariju, radnu sobu i druga mesta, može se koristiti za odlaganje svega što želite.čuvati.Imajte na umu da je korpa za veš vodootporna može se obrisati mokrom prljavštinom na površini peškira. Može se prati ručno, ali da bi se produžio vijek trajanja mašinskog pranja se ne preporučuje.

Karakteristike proizvoda

Material:
Oxford cloth material
Size:
17.3x16.5inches (44X42cm)
Package size:
27.0×27.0×2.0cm:
Package Contents:
1 x Laundry Basket :
FEATURE:
Our laundry basket is made of durable high-density fabric makes the laundry basket stand well when not in use. This fabric works well to showcase fashion patterns. The laundry basket fabric can be folded to save space.:
Thicker fabric with PVC layer, waterproof and durable, it will last for years even with frequent use. The large laundry basket provides ample space to store your clothes, sheets and towels.:
Clever handle design that provides a comfortable and secure grip when you carry your clothes; It's light enough that it won't let you down even with a full load.:
The laundry basket is very versatile, not only can be used to store clothes, toys, but also can be placed in the living room, bedroom, bathroom, balcony, office, study and other places, can be used to store anything you want to store.:
NOTICE:
Laundry basket is waterproof can be wiped with a wet towel surface dirt. Can be hand-washed, but in order to extend the life of machine washing is not recommended. :

Srodni proizvodi