• Svježe
Viavinyl Monogram Die Cut naljepnica / naljepnica. Kliknite za opcije boja / slova. Dostupno u četiri boje i sva slova A-Z! Izvrsno za prozore, Yeti i Rtic Tumblers, MacBooks i još mnogo toga!

Viavinyl Monogram Die Cut naljepnica / naljepnica. Kliknite za opcije boja / slova. Dostupno u četiri boje i sva slova A-Z! Izvrsno

Rating 
KM 3.50

Roba
U trgovini

Visokokvalitetni precizni die Premium die vinil. Ovo nije jeftina tiskana naljepnica! Neće puknuti, izblijediti ili oguliti. 6+ godina Otvoreni život na otvorenom!. Jednostavno instaliranje pripremnih materijala i potpuno detaljne upute uključene!. Formulirani ljepilo drži čvrsto za godine, ali omogućava uklanjanje bez oštećenih površina. Neograničena prilagodba sa četiri boje i sva slova iz A do Z, imate neograničene opcije za prilagođavanje svojih stvari. 100% napravljen i pakiran u SAD-u od strane veterana. Visokokvalitetni precizni die Premium die vinil. Ovo nije jeftina tiskana naljepnica! Neće puknuti, izblijediti ili oguliti. 6+ godina Otvoreni život na otvorenom!. Jednostavno instaliranje pripremnih materijala i potpuno detaljne upute uključene!. Formulirani ljepilo drži čvrsto za godine, ali omogućava uklanjanje bez oštećenih površina. Neograničena prilagodba sa četiri boje i sva slova iz A do Z, imate neograničene opcije za prilagođavanje svojih stvari. 100% napravljen i pakiran u SAD-u od strane veterana. Omogućuje se tome - obične smeđe kutije i kraft koverte su generički i dosadni! Viavinil naljepnice dolaze u prekrasnoj, zaštitnom ambalaži koja nije druga! Bez obzira da li koristite naše naljepnice za ukrašavanje vlastite opreme ili ih dajete kao poklone - svi će pažnju cijeniti detalje koje ulazi u svakom od naših naših naljepnica, odmah do ambalaže. Ne postoji ništa neugodno nego da objašnjavamo primatelju poklona što je to što su upravo otvorili. Ne budi "taj momak"! Naši naljepnici čine velike poklone sami, na kartici ili čak u skladištu. Takođe su savršeni za postavljanje prilagođenog dodira samo o bilo kakvom poklonu. Naši naljepnici savršeno su veličine za različite aplikacije - od šalica za pumpe do automobila u automobilu. To vam omogućuje prilagođavanje gotovo glatke površine da biste je dali taj lični dodir. Naši naljepnici su 100% dizajnirani, napravljeni i pakirani ovdje u ovoj zemlji koristeći najkvalitetnije materijale i najnovije industrijske tehnike. Naša prodaja iz SAD-a proizvedena su i pakirana u SAD-u, a naša prodaja u Kanadi proizvodi se i pakuje u našoj sestrinskoj kompaniji u Kanadi. Podržavajte lokalnu ekonomiju!. Mi smo porodična i upravljana vinilna decelica za vinil specijaliziraju se za rasuti proizvodnju naljepnice i prilagođene dizajne u našem modernoj, čistoj ustanovi. Naši viavinilni stupnjeva marke natjeraju ljude da se nasmiješi godinama!.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi