• Svježe
Uskršnji ukrasi satovi Kompatibilan je sa Apple Watch-om 38/40/41/42/44 / 45 mm Podesivi ručni ručnici Holicijalni remen za praznične silikonske pametne remenice za IWATCH seriju 7 6 5 4 3 2 1 SE Žene Muškarci Unisex Pokloni.

Uskršnji ukrasi satovi Kompatibilan je sa Apple Watch-om 38/40/41/42/44 / 45 mm Podesivi ručni ručnici Holicijalni remen za praznične

Rating 
KM 2.00

Roba
U trgovini

Zatvaranje kopče. 【Materijal】 Silikonska traka i metalna kopča; Traka za sat je lagan, meka silikon pruža meko jastuk na vašem zglobu i sprečava da se koža dobro za sprečava kožu. Jednostavna instalacija】 Sportski pojas sa stražnjim sa stražama na obajdranskim podesivim kopčom i elastičnim opsegom, mogu podesiti duljinu, jednostavan za pomizanje ili izlazak sa satova, koji se zaključava na sučelju sata precizno i ​​sigurno. 【Fit All Tip Apple Gleda】 Naši bendovi kompatibilni za Apple sat 38mm / 40mm / 41mm / 42mm / 44mm Širina silikonskih satova kompatibilni su za IWatch seriju SE / 7/6/5/4/3/2 / 2 / 1. 【Personalizirani pokloni】 Apple Watch Trake za svaku priliku, poput stranaka, maturalnih oblika, Dan zaljubljenih, Dan zahvalnosti, obljetnice za venčanja, majčin dan, rođendani i Božić. Upute za pranje】 Što se tiče održavanja remena : 1. U svakodnevnoj upotrebi, posebno kada se znojite puno ljeti, najbolje je koristiti suhu pamučnu krpu da lagano obrišete površinu remena da bi remen bio čist. Lagano možete podesiti remen, što može produžiti život kaiševa. 2. Dugotrajno izlaganje suncu ili kontaktu sa iritantnim tečnostima može uzrokovati i promjenu boje ili promjene remena. Boja : Valentine Decor Pink Hearts Pokloni Veličina : 38 mm / 40mm / 41mm Promocije mogu varirati ovisno o boji / veličini.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi