• Svježe
[Za iPhone 13PRO telefon za telefon], Kakalux magnetska futrola za iPhone 13PRO, MAGSAfe kompatibilan, sa zaštitom zračnih jastuka u sva četiri ugla i zaštitu od dlaka vojne ocjene za iPhone 13Pro-Clear.

[Za iPhone 13PRO telefon za telefon], Kakalux magnetska futrola za iPhone 13PRO, MAGSAfe kompatibilan, sa zaštitom zračnih jastuka

Rating 
KM 3.50

Roba
U trgovini

? "Anti-žuta tehnologija】 Ovaj slučaj za i Phone 13 PRO odolijeva 99,9% žutila uzrokovane UV zracima i znojem, održavajući jasnoću slične dijamant na vašem telefonu, ultra-Light i Phone 13 PRO slučaj ne samo da sprečava ogrebotine, već i sprečava mjehuriće zraka, ali također sprečava mjehuriće zraka, Omogućavanje bojama i Phonea 13 PRO-a da prestane za dugotrajnu jasnoću, a sadrži jedinstveni ergonomski dizajn pruža maksimalnu zaštitu uz održavanje tannog profila. ? 【Br.1 Jaki magnet】 Ugrađeni super N52 magnet jača magnetnu vezu i osigurava automatsko poravnanje, čineći bežičnu / magsafe brže i sigurnije nego ikad. Ovaj slučaj Magsafe za i Phone 13 PRO savršeno je kompatibilan sa svim Qi certificiranim magsafeom. Sigurno pričvršćen na sve magsafe pribor, poput Magsafe punjača, novčanika, baterije, nosača automobila, neće se spustiti bez obzira na to kako se vrtite ili protresite ovom super-apsorpcijom, neklizajućem slučaju. Nema potrebe da se brinete o ispuštanju i Phonea 13 PRO dok vozite niz cestu u svom automobilu. Poboljšana zaštita ekrana i zaslona kamere】 Ovaj jasan slučaj kompatibilan sa i Phoneom 13 PRO nudi prekid zaslona od 0,5 mm i 1 mm za zaštitu kamere za zaštitu za ekran i kameru protiv habanja i suze uzrokovane svakodnevnom upotrebom. Precizno izrezivanje savršeno se uklapa u pojedinačne tipke vašeg i Phone 13 PRO-a za precizan i odgovoran rad. Iako se pruža zaštita, ultra tanki slučaj udoban je dodiru i ima vrhunsku neklizajuću oblogu koja neće učiniti vaš telefon glomazno ili teške, tako da ga možete lako prebaciti u torbicu ili džep. ? 【Zaštita od pada vojne ocjene】 Ovaj slučaj za i Phone 13 PRO uključuje 8 sigurnosnih padova i puni raspon moćnih zračnih jastuka koji se raspršuju udarce udara za efikasno upijaju utjecaj na zaštitu vašeg i Phonea 13 Pro iz slučajnih kapi i naleta. Ispitano našim testovima sigurnosnih sigurnosnih padova ultra 5000+, može izdržati padne kapi do 10ft, osiguravajući da ne morate brinuti da slučajno spustite telefon tokom sportskih i fitnesnih aktivnosti. ? Kompatibilnost i mir uma】 Samo za i Phone 13 Pro telefone, molimo provjerite broj modela prije kupovine i napomena (obavezno uklonite zaštitni film na stražnjoj strani kućišta nakon što ga prijem koristite). Paket uključuje slučaj koji je kompatibilan sa i Phoneom 13 PRO. Kakalux vam nudi doživotnu garanciju kako biste osigurali bolje iskustvo kupovine. Ako imate bilo kakvih problema sa kupnjom slučaja i Phone 13 PRO. Kao što je pogrešan slučaj, sekundarna ambalaža ili bilo koje neprevino okolnosti, ne brinite, naša služba za korisnike dostupna je 24 sata. Slobodno nas kontaktirajte s bilo kakvim pitanjima i ostvarite brzo rješenje. ✅an i Phone 13 PRO futrola za telefon. ✅an i Phone 13 PRO futrola za telefon.

Karakteristike proizvoda

Srodni proizvodi